VÅRA TJÄNSTER

Lagerstedtsfamiljen kan helt enkelt lite mer.

Med vår märkesverkstad är vi auktoriserade för 10 bilmärken och vi kan allt om din bil. Här nedan följer en lista på olika tjänster vi erbjuder. Och skulle du behöva något som inte finns på denna lista, kontakta oss så ska vi se om vi inte kan hjälpa dig även med det.

Skadebesiktning

Om olyckan är framme och du får en skada på din bil, som en repa eller en buckla så behöver du göra en skadebesiktning. Du kommer in till oss, vi fotograferar skadan och meddelar ditt försäkringsbolag. Vi gör sedan ett kostnadsförslag på vad det skulle kosta att åtgärda skadan.

Glasrutebyte och Stenskottslagning

Vi byter glasrutor på alla bilmärken och jobbar mot samtliga försäkringsbolag. Det är viktigt att snabbt laga ett stenskott. Om det inte görs något kan det bli en spricka och eftersom en spricka innebär en försvagning så behöver då hela rutan bytas.

Självincheckning

För att göra ditt besök så enkelt och snabbt som möjligt finns nu möjligheten använda självbetjäningsterminaler vi inlämning och hämtning av din bil. Du slipper stå i kö för att träffa en kundmottagare och kan snabbt och enkelt sköta inlämning och hämtning själv.

Auktoriserad service

Det bästa sättet att få ut så mycket som möjligt av din bil och dessutom behålla ett högt andrahandsvärde, är att serva den på en auktoriserad verkstad. Här tas din bil omhand av specialutbildad personal, som använder originaldelar samt biltillverkarens egna diagnos- och specialverktyg.

Hämta/lämna-service

För att öka tryggheten och underlätta för våra kunder erbjuder vi på Lagerstedtsfamiljen nu hämta/lämna-service. Du kan tryggt och enkelt få din bil servad/reparerad utan att ens behöver lämna ditt hem eller arbete.

Felsökning och Reparation

Om du upptäcker att en varningslampa lyser eller att bilen inte går eller låter som den ska så behöver vi göra en felsökning för att kunna hitta felet. Vi avsätter en förutbestämd tid på hur långt vi tror att det kommer behövas för att identifiera felet.

Foto-skadebesiktning

Om olyckan är framme och du får en skada på din bil, som en repa eller en buckla så behöver du göra en skadebesiktning. Nu kan du själv göra en fotobesiktning när det gäller mindre skador på din bil. Din bil bör vara rentvättad. Fyll i formuläret så får du ett sms med instruktioner.

Skadecenter / Plåt- och lack-verkstad

I vårt skadecenter / plåtverkstad gör vi allt från enklare reparationer till större reparationer som kräver omfattande plåt- och lackarbeten. Vi är auktoriserad för skadereparationer på VW, VW transport, Skoda, Seat, Ford, Citroen, Kia, Hyundai, Opel och Saab.

Däck, däckbyte och däckhotell i Stockholm

Vi hjälper dig självklart att byta däck, men vi gör så mycket mer. Hos oss kan du få hjälp med allt från balansering, omläggning, reparation av punktering, köp av nya däck, däckhotell samt programmering av TPMS (däcktrycksövervakning) i samband med däckskifte.

Släcka besiktningsanmärkning

Vi är ackrediterade för att släcka besiktningsanmärkningar. Det betyder att om du får en anmärkning hos bilbesiktningen så kan du boka in en tid för oss att åtgärda problemet och sen gör vi en ombesiktning på en gång så slipper du köra tillbaka till bilbesiktningen igen.

AC-service

Du kan lätt undvika onödiga kostnader genom att regelbundet göra AC-service på din bil. Utan kontroll av AC-anläggningen blir kompressorn och dess funktion förr eller senare försämrad. Detta kan innebära att den blir förstörd och måste bytas ut. Om du gör en AC-service ca en gång om året kan eventuella fel upptäckas och avhjälpas i tid.

Reservdels- och tillbehörsförsäljning

Du kan köpa reservdelar och tillbehör direkt från oss till din bil. Vi säljer reservdelar och tillbehör för följande märken: Ford, Chevrolet, Citroën, Kia, Hyundai, Opel, Saab, Skoda, Seat och VW.

Grossistförsäljning reservdelar

Lagerstedtsfamiljen har en omfattande grossistförsäljning av original-reservdelar och säljer direkt till företag i Stockholmsområdet. Originalreservdelar är alltid det bästa alternativet: de är grundligt testade beträffande funktion och säkerhet, passar perfekt för just den aktuella bilens modell och årsmodell. Hos oss kan du köpa originalreservdelar till mer än 17 bilmärken på ett och samma ställe!

Kalibrering Alkomätare

Kalibrering är en automatiserad process där man ansluter instrumentet till en PC. Instrumentet genomgår då ett antal test. När mätaren används för provtagning av andra rekommenderar vi 6 månader. Polisen kalibrerar var 3:e månad för att vara säkra på att instrumentet fungerar. Vi säljer såklart även alkomätaren Alcotest 3829.

Dialogmottagning VW

Du har som kund valet att gå igenom bilen tillsammans med en servicerådgivare innan service. Tillsammans tittar ni då på några punkter så som däck, bromsar och torkarblad. Det tar ca 30-40 minuter.

Fyrhjulsmätning

Fyrhjulsmätning/hjulinställning innebär att man justerar hjulvinklarna på bilen. Att ha korrekt hjulinställning påverkar dels komforten, säkerheten i trafiken men även din ekonomi.

Service-check-in för Seat och Skoda

Du har som kund valet att gå igenom bilen tillsammans med en servicerådgivare innan service. Tillsammans tittar ni då på några punkter så som däck, bromsar och torkarblad.

LagAuto

LagAuto är en allbilskedja för dig som söker ett tryggt och prisvärt alternativ. På LagAuto-anslutna verkstäder kan du serva din bil snabbt och säkert. Vi erbjuder alltid tid inom en vecka och använder oss av kvalitets-reservdelar. Reservdelarna vi använder oss av har 2 års garanti.

Boka verkstadstid - Lagerstedtsfamiljens Bilservice

Kontakt Lagerstedts Bil

Tel: 08-5100 5100
Epost: svar@lagerstedtsfamiljen.se