Auktoriserad verkstad för Citroën personbilar och transportbilar

Auktoriserad verkstad för Citroën personbilar och transportbilar

Lagerstedtsfamiljen har 1 Citroën-märkesverkstad i Högdalen.

På våra auktoriserade Citroën-verkstäder har vi den expertis som krävs för att underhålla och reparera din bil. Vi hjälper dig och ger råd under hela din Citroëns livslängd.

Oavsett om du har en helt ny bil eller av äldre modell kan vi ge dig högklassig service. Våra Citroën-tekniker utbildas regelbundet för att hålla högsta spetskompetens. Vår verkstad är utrustad med den senaste tekniska utrustningen och specialverktyg som krävs för dagens högteknologiska bilar. Vi erbjuder också försäljning av Citroëns reservdelar och Citroëns originaltillbehör.

Citroëns årliga service

Att följa bilens serviceschema ger dig sinnesro bakom ratten
Service enligt serviceschema kan vara varje eller vartannat år beroende på modell. Även hur långt man kör har en betydelse då bilar som går längre behöver ses över oftare.

  • Vid en originalservice hos en auktoriserad Citroën-verkstad utgår vi alltid från fabrikens instruktioner om vad som behöver kontrolleras och åtgärdas för att i största mån undvika dyra reparationer i framtiden.
  • Våra auktoriserade verkstäder använder alltid original reservdelar och mekaniker är certifierade för att serva din Citroën, något som är viktigt för din bils livslängd.
  • För att upprätthålla bilens ursprungliga säkerhetsnivå bör du serva den enligt våra rekommendationer.
  • Kontakta din närmaste auktoriserade Citroën-verkstad för konsultation och tidsbokning.

Citroën Bas Service

Citroën Basservice är en service som är utvecklat för Citroëns personbilar, som är 5 år eller äldre. En välutbildad Citroën-mekaniker kontrollerar bilen och byter ut grundläggande delar, så som olja och oljefilter. Servicen innefattar också kontroller av vitala delar för onormalt slitage och dess funktionalitet. Samt ett diagnostest i bilen system med elektronisk diagnostester. Till ett överkomligt pris, kan du känna dig trygg och säker i din Citroën.

När du hämtar bilen, kommer verkstaden att ge dig en överblick över eventuella nödvändiga och/eller nödvändiga reparationer på din bil. Så du väljer själv, vilken service eller reparation du önskar att utföra. Det är din bil och ditt val! Men det är så klart, att en väl underhållen bil håller längre. Och servicestämplar från en auktoriserad Citroën-verkstad har också betydelse för andrahandsvärdet.

Övrigt underhåll

Fönsterrutor
Visste du att skicket på bilens fönsterrutor inspekteras noga i samband med de regelbundna besiktningarna, och att det ibland kan resultera i ombesiktning? Skulle skador upptäckas på bilens framruta, sidospeglar, sidorutor, bakruta, framlyktor eller panoramaglastak kan våra sakkunniga tekniker hjälpa dig.

Våra tekniker är specialutbildade och följer de striktaste säkerhetsstandarderna vid montering av nya delar. Få fördelarna med den kvalitet och garanti som följer med originaldelar från Citroën.

Lyktor
Visste du att körning på natten innebär tre gånger större olycksrisk och dubbelt så stor risk för allvarliga olyckor? Dåliga lyktor kan få allvarliga konsekvenser: 25 % av alla olyckor beror på dålig sikt.

Citroëns lyktor har anmärkningsvärda egenskaper och tillverkas efter strikta specifikationer.

Boka verkstadstid - Lagerstedtsfamiljens Bilservice

KONTAKTA OSS

08-5100 5100
svar@lagerstedtsfamiljen.se

Besöksadress
Lagerstedts Bil i Högdalen
Harpsundsvägen 207
124 59 Bandhagen

Postadress
Box 2136
128 23 Skarpnäck