BETALNINGS­ALTERNATIV

På Lagerstedtsfamiljen erbjuder vi många olika betalningsalternativ. Kortbetalning är den vanligaste betalningsmetoden men vi erbjuder även faktura till företag. Skulle du vilja dela upp betalningen går det alldeles utmärkt, upp till 12 månaders räntefritt beroende på vilket sätt du väljer. Obs. vi tar ej emot kontanter på våra anläggningar.

Betalning med kort
Det går bra att betala med bankkort eller ett kreditkort utgivet av VISA, MasterCard och Eurocard. Vi accepterar även American Express och Diners. Många av generalagenternas egna kort har även räntefri avbetalning. Läs mer nedan. Du kan självklart ansöka om korten genom oss.

Betala med Swish
Eftersom vi inte längre tar emot kontanter har vi infört möjligheten att betala med Swish, allt för att göra det så enkelt för dig som kund som möjligt.

Betalning mot faktura
Vi erbjuder företagskunder (efter godkänd kreditprövning) att betala mot faktura efter genomförd service/reparation eller vid inköp av reservdelar (för villkor kontakta oss, i normala fall gäller 10 dagar netto och 28 kr ex moms i fakturaavgift). Sker inte betalning i rätt tid har vi rätt att erhålla dröjsmålsränta enligt lag och i förekommande fall hålla på leverans av reservdel eller inlämnad bil till det att full betalning mottagits. Kreditprövning sker direkt snabbt på plats hos oss. En kreditansökan måste fyllas i av er firmatecknare eller annan behörig personal från ert företag. Vill du på förhand veta om du kan bli fakturakund är du välkommen att kontakta oss.

Är du Avtalskund?
För dig som har flera bilar eller kör mycket och anlitar oss flitigt, ger vi extra förmånliga villkor. Som Avtalskund ger vi dig rabatt på reparation, service eller köp av reservdel-/ar. Vill du veta om hur du kan bli Avtalskund, kontakta oss så berättar vi mer.

Dela upp din betalning
Bilreparationer kommer inte alltid planerat. Lagerstedts Bil AB erbjuder därför dig som privatkund möjligheten att dela upp din betalning på 4, 6 eller 12 månader. Vi erbjuder dessutom upp till 12 månaders räntefri avbetalning om du väljer vårt mest förmånligaste avtal! Du betalar inga extra avgifter (vare sig ränta, avi- eller uppläggningsavgift) – helt avgiftsfritt alltså!

PS. Använder du Citroën-kortet får du även en bonus på 2% av ditt inköp i form av en värdecheck vid årets slut.

De korten vi tar för uppdelning av betalning är lite olika på varje anläggning men i stort sett är de samma som de märkena varje anläggning är auktoriserad för.

Välkommen att kontakta oss för mer info på tel 08-5100 5100 eller info@lagerstedtsfamiljen.se

Betalning med kontanter – Vi är ett kontantfritt företag.

Lagerstedtsfamiljens anläggningar tar inte emot kontanter. Den 1:a januari 2018 blev vi kontantfria. Detta är säkrare för både kunderna och oss, bättre för miljön och förenklar arbetet för våra anställda.

Mer info om kort du kan skaffa hos oss:

Volkswagen-kortet

Ford-kortet

Citroën-kortet

Skoda-kortet

Seat-kortet

Saab-kortet

Kia-kortet

Opel-kortet

Boka verkstadstid - Lagerstedtsfamiljens Bilservice

KONTAKTA OSS

08-5100 5100
svar@lagerstedtsfamiljen.se

Besöksadress
Lagerstedts Bil i Högdalen
Harpsundsvägen 207
124 59 Bandhagen

Postadress
Box 2136
128 23 Skarpnäck