VW Transport

När du lämnar din bil till Lagerstedts Bil som är ett VW transportbilscenter kan du känna dig trygg och säker för du vänder dig till en av bilindustrins hårdast kontrollerade verkstäder.

Kvalitetskrav på verkstad och utrustning

En verkstad som är auktoriserad för VW transportbilar måste uppfylla de krav som tillverkaren ställer på en verkstad. Detta innebär att verkstaden skall se ut på ett visst sätt, vara utrustad med av tillverkaren godkänd verkstadsutrustning, ha alla de verktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer på bilen. Vidare skall dessa verktyg uppfylla tillverkarens kvalitetskrav. Verkstaden skall följa tillverkarens krav på personalbemanning så att kunden kan servas enligt tillverkarens önskemål.

Kompetent personal med aktuell utbildning

Mekaniker samt övrig verkstadspersonal skall genomgå den utbildning som tillverkaren kräver samt genomgå prov för att visa att de behärskar sin roll i verkstaden. Dessa huvudpunkter revideras årligen av tillverkaren och i värsta fall kan en sådan revision leda till att en verkstad mister sin auktorisation. Om man jämför detta med en icke auktoriserad verkstad inser säkert alla att det är en väsentlig skillnad mellan två till synes likadana smörjgropar.

Välj service lika noga som du väljer bil

Det finns många fördelar med att välja en Volkswagen Originalservice.

100% VW
När du servar din bil hos oss vet du att den fortfarande är 100% VW när den är klar. Vi använder bara Volkswagen Originaldelar, som är tillverkade just för din bil.

Specialutbildade servicetekniker.
Vi som utför servicen är specialutbildade på VW, så att vi alltid kan ta hand om din bil på bästa sätt.

Digitalt diagnossystem.
Till vår hjälp har vi dessutom Volkswagens digitala diagnossystem SAM, som snabbt upptäcker fel, ofta redan innan de påverkar sin bil. Det kan förstås spara en hel del pengar. Dessutom har du alltid möjlighet att få programvaran i din bil uppdaterad med tillgängliga uppdateringar.

Ökad livslängd och värde.
Sammantaget betyder det att Volkswagen Originalservice ökar livslängden på din bil. Så har du Volkswagens stämpel i din servicebok så ökar även andrahandsvärdet om du ska sälja din bil.

Boka verkstadstid - Lagerstedtsfamiljens Bilservice

KONTAKTA OSS

08-5100 5100
svar@lagerstedtsfamiljen.se

Besöksadress
Lagerstedts Bil i Högdalen
Harpsundsvägen 207
124 59 Bandhagen

Postadress
Box 2136
128 23 Skarpnäck