Saab Service Stockholm

SAAB

När du lämnar din bil till Stockholms Bil som är en Saab-verkstad kan du känna dig trygg och säker för vi har inte bara lång erfarenhet av just din bil, vi har även specialutbildad personal och kontrolleras ständigt av generalagenten för att se till att vi håller tillräckligt hög nivå för att få ha deras namn på väggen.

Hos våra auktoriserade Saab Service Center är din bil i goda händer. Här arbetar erfarna och Saabutbildade servicetekniker som känner din bil in i minsta detalj.

Välj en personlig service.

Alla bilar behöver ses över med jämna mellanrum, men alla bilar är olika och behöver inte samma service. Därför har vi tagit fram Saab 3D Originalservice i olika nivåer – 3D, 3DX och 3DXL.

Du kan alltid välja den service som passar din bil, beroende på årsmodell och hur mycket du använder den. Är du osäker hjälper våra auktoriserade tekniker dig att välja den service som håller din bil i toppskick. Självklart använder vi specialverktyg och diagnosutrustning för just din bil och enbart äkta Saab Originaldelar.

En stämpel från oss i serviceboken är en kvalitetsstämpel. Dessutom får du alltid marknadens mest generösa vägassistans på köpet.

Saab 3D Original Service

En mycket prisvärd årlig service framför allt för dig som inte kör så mycket eller har en lite äldre Saab 9-3 eller 9-5. En Saabutbildad servicetekniker tar hand om din bil och säkerställer motorns funktion och bilens driftsäkerhet. Vi kollar och justerar broms- och kylarvätska samt byter motorolja och oljefilter.

Saab 3DX Original Service

Det här är en årlig service för dig som kör lite mer och därför behöver en mer omfattande genomgång av bilen. Vi säkerställer motorns funktion och bilens driftsäkerhet och kollar alla funktioner. I servicen ingår mer underhåll och fler kontroller av viktiga funktioner och slitagedelar som avgassystem, däck och stötdämpare. Dessutom görs en utökad kontroll av bromssystemet.

Saab 3DXL Original Service

Vår mest omfattande service för dig som verkligen vill vårda din bil och säkerställa att hela bilen är i absolut toppskick, in i minsta detalj. Vi byter filter och olja samt utför grundliga kontroller av framvagn, avgassystem, bromssystem och andra viktiga delar. Detta är också vad vi rekommenderar om du kör mer per år än de milbundna serviceintervallerna i serviceboken.

Boka verkstadstid - Lagerstedtsfamiljens Bilservice

KONTAKTA OSS

08-5100 5100
svar@lagerstedtsfamiljen.se

Besöksadress
Lagerstedts Bil i Högdalen
Harpsundsvägen 207
124 59 Bandhagen

Postadress
Box 2136
128 23 Skarpnäck