Hyundai Service Stockholm

Hyundai

När du lämnar din bil till Stockholms Bil som är en Hyundai-verkstad kan du känna dig trygg och säker för vi har inte bara lång erfarenhet av just din bil, vi har även specialutbildad personal och kontrolleras ständigt av generalagenten för att se till att vi håller tillräckligt hög nivå för att få ha deras namn på väggen.

Hyundai service

Vi är experter på din bil
En auktoriserad Hyundaiverkstad utför alltid service och reparationer enligt fabrikens senaste rekommendationer. Vi har tillstånd att hantera eventuella garantiarbeten och tekniska uppgraderingar rekommenderade av Hyundai-fabriken i samband med service. Vi kontrollerar också om det finns mjukvaruuppdateringar för din bil och uppdaterar den i så fall med dessa.

Våra certifierade tekniker är specialister på just din bil, med en omfattande utbildning och kontinuerlig fortbildning. Så fort en ny modell kommer utbildas alla våra tekniker på den. Därför kan du vara säker på att vi till 100 % kan Hyundai.

Prisvärd service

En auktoriserad verkstad ger service som är prisvärd – var noga med att kontrollera att samma kontrollpunkter och åtgärder ingår när du jämför priser och innehåll. Kontrollera att du verkligen får det du betalar för.
De flesta av våra verkstäder kan erbjuda ersättningsbil i samband med ordinarie underhållsservice. Fråga när du bokar.

Hyundai MapCare
När du lämnar in din bil på underhållsservice hos en auktoriserad verkstad ingår även en kontroll och eventuell uppdatering av ditt Hyundai-navigationssystem till den senaste kart- och mjukvaruversionen. Helt gratis! Servicen gäller 5 årliga uppdateringar räknat från bilens första registreringsdatum. För privatimporterade bilar gäller särskilda villkor.

Regelbunden service är viktig
Följ servicebokens föreskrifter om regelbundet underhåll så förblir din bil pålitlig och säker. Anlita oss som auktoriserad verkstad som har rätt utrustning, är utbildade för att ta hand om din bil och har tillgång till Hyundais original reservdelar.

Vi servar självklart även bilar med serviceavtal!

Hyundai Originalservice 6+

För dig som har en Hyundai som är äldre än 6 år finns ett mycket prisvärt serviceprogram – Originalservice 6+. Servicen är anpassad efter bilens ålder och servicebehov, för att bibehålla kvaliteten och säkerheten hos din lite äldre bil. Den ger dig den trygghet det innebär att lämna bilen till en auktoriserad verkstad med utbildade Hyundai-tekniker.I Originalservice 6+ ingår dessutom ett års Hyundai Assistans. Den ger dig tillgång till vägassistans dygnet runt, inom en timme. Assistansen gäller ett år från servicedatum.

Servicelöften

Våra servicelöften till dig som servar din bil hos oss:

Besökstid som passar dig – Hos oss står du som kund i centrum, vi gör allt för att hitta en tid som passar.

Personligt bemötande med engagemang och omtanke – Vi har tagit Hyundais hela bilfilosofi till våra hjärtan; vi gör allt vi kan för att du ska få ett bekymmersfritt bilägande.

Överenskommelse om pris på beställt arbete – Vi står för vad vi lovar och lämnar ett fast och konkurrenskraftigt pris innan vi sätter igång.

Fackmannamässigt arbete – Våra Hyundai-tekniker är specialister på Hyundai, vi använder utrustning, verktyg och reservdelar som fabriken rekommenderar.

Bilen klar på överenskommen tid – Blir det tillägg eller förseningar ringer vi upp och informerar.
Beskrivning av utfört arbete och fakturans innehåll – Vi förklarar vad vi gjort och ser till att arbetet stämmer överens med vår överenskommelse.

Uppföljning efter verkstadsbesöket – Vi kontaktar dig efter besöket för att kontrollera att arbetet är till belåtenhet. Det är ett led i vår strävan att ständigt bli bättre.

Boka verkstadstid - Lagerstedtsfamiljens Bilservice

KONTAKTA OSS

08-5100 5100
svar@lagerstedtsfamiljen.se

Besöksadress
Lagerstedts Bil i Högdalen
Harpsundsvägen 207
124 59 Bandhagen

Postadress
Box 2136
128 23 Skarpnäck