SEAT service Stockholm

SEAT

När du lämnar din bil till Lagerstedts Bil som är en Seat-verkstad kan du känna dig trygg och säker för du vänder dig till en av bilindustrins hårdast kontrollerade verkstäder.

En verkstad auktoriserad av Seat är en garanti för dig att verkstadens personal alltid har rätt kompetens för att serva, administrera och reparera din bil.

Våra tekniker är särskilt utbildade för att underhålla din bil och kan utföra alla typer av service som krävs för att säkerställa din bekvämlighet och säkerhet.

Lämna din bil i händerna på utbildade SEATmekaniker och du kan vara säker på att du får flexibilitet, kvalitet, transparens och kostnadsbesparingar, och:

  • En garanti för personlig service och den bästa servicen.
  • Expertteam och den senaste tekniken som designats för din bil.
  • Perfekt precision i varenda detalj.

SEAT Originalservice

SEAT Originalservice är ett utmärkt sätt att optimera prestandan, säkerheten och effektiviteten hos din bil. För varje service erbjuder vi paket som är skräddarsydda för underhållsprogrammet för din bil.

Med hjälp av det auktoriserade SEAT-servicenätverket vid besiktning och underhåll av din bil får du följande:

  • En fullständig besiktning av bilen, utförd av ett team bestående av skickliga yrkesmän.
  • Garanti på att SEAT Originaldelar har använts.
  • Din garanti bibehålls.

Huvudsakliga fördelar:

Bästa rådet om din motor

Följ det rekommenderade programmet för din bil, så att din bil alltid är i sitt bästa skick. Det är det bästa sättet att bibehålla och höja värdet på din bil.

Livslängdsservice
Du kan alltid vara flexibel med SEAT Livslängdsservice. Den här tekniken tar hänsyn till din körstil och de individuella villkoren för din bil.

Bästa prestandan
Genom att använda motorolja som har godkänts av SEAT garanteras motorns prestanda och att den är skyddad, oavsett körförhållandena.

Hållbarhet
Tack vare stödet från våra experter och kvaliteten på originaldelar och tillbehör, till exempel alla typer av filter, kan du förvänta dig hållbarhet hos våra produkter, uppskatta noggrannhet vid varje servicetillfälle och få råd från våra kvalificerade medarbetare.

Slitage
Utöver service måste olika åtgärder utföras regelbundet på grund av slitage. De här åtgärderna omfattar byte av däck, bromsbelägg och -skivor samt andra typer av serviceåtgärder som krävs över tid. Tack vare våra specialister kan de här åtgärderna utföras på nolltid och till ett mycket fördelaktigt pris.

Boka verkstadstid - Lagerstedtsfamiljens Bilservice

KONTAKTA OSS

08-5100 5100
svar@lagerstedtsfamiljen.se

Besöksadress
Lagerstedts Bil i Högdalen
Harpsundsvägen 207
124 59 Bandhagen

Postadress
Box 2136
128 23 Skarpnäck