ALLA VÅRA BILMÄRKEN

Lagerstedtsfamiljen kan helt enkelt lite mer.

Med våra 3 verkstäder är vi sammanlagt auktoriserade för 11 bilmärken och vi kan allt om din bil. Här nedan följer en lista på alla bilmärken som vi har auktorisation för.

Volkswagen

När du bokar service på din bil hos oss vet du att den fortfarande är 100% Volkswagen när den är klar. Vi använder bara Volkswagens originaldelar, som är tillverkade just för din bil. Välj Volkswagen märkesverkstad.

Skoda

Vi är experter på just Skoda och därigenom kan vi säkerställa att både livslängden och andrahandsvärdet på din bil ökar. Välj Skoda märkesverkstad.

SEAT

En verkstad auktoriserad av Seat är en garanti för dig att verkstadens personal alltid har rätt kompetens för att serva, administrera och reparera din bil. Välj Seat märkesverkstad.

VW Transport

En verkstad som är auktoriserad för VW transportbilar måste uppfylla de krav som tillverkaren ställer. Vi är godkända och utrustade med verkstadsutrustning för att utföra samtliga reparationer på din bil. Välj VW transportbilscenter.

Citroën

Auktoriserad verkstad för Citroën personbilar och transportbilar. Lagerstedtsfamiljen har 2 Citroën-märkesverkstäder, Högdalen och Skarpnäck. Vi har den expertis som krävs för att underhålla och reparera din bil och hjälper dig under hela din Citroëns livslängd.

Ford bilförsäljning och verkstad

Ingen annan kan Ford bättre än vi. Vi har specialutbildade tekniker och mekaniker, all nödvändig utrustning, den senaste programvaran och som en extra förmån får du alltid Ford Assistans när du servar hos oss, oavsett ålder och körsträcka på bilen. Välj Ford märkesverkstad.

KIA

Kia Stockholms Bil är en Kia-auktoriserad verkstad. Oavsett om du har en helt ny bil eller en av äldre modell kan vi ge dig högklassig service. Våra Kiatekniker utbildas regelbundet och har spetskompetens. Välj Kia märkesverkstad.

Hyundai

Som auktoriserad Hyundaiverkstad utför vi alltid service och reparationer enligt fabrikens senaste rekommendationer. Vi har tillstånd att hantera eventuella garantiarbeten och tekniska uppgraderingar rekommenderade av Hyundai-fabriken i samband med service. Välj Hyundai märkesverkstad.

Opel

Opel Originalservice innebär de högst utbildade teknikerna, väl utprovade originaldelar och inte minst de rätta stämplarna i serviceboken. Allt detta innebär att du kan räkna med högsta möjliga andrahandsvärde den dagen du väljer att sälja din bil. Välj Opel märkesverkstad.

Saab

Alla bilar behöver ses över med jämna mellanrum, men alla bilar är olika och behöver inte samma service. Därför har vi tagit fram Saab 3D Originalservice i olika nivåer – 3D, 3DX och 3DXL. Du kan alltid välja den service som passar din bil, beroende på årsmodell och hur mycket du använder den. Välj Saab märkesverkstad.

Chevrolet

Chevrolet Originalservice innebär de högst utbildade teknikerna, väl utprovade originaldelar och inte minst de rätta stämplarna i serviceboken. Allt detta innebär att du kan räkna med högsta möjliga andrahandsvärde den dagen du väljer att sälja din bil. Välj Chevrolet märkesverkstad.

Boka verkstadstid - Lagerstedtsfamiljens Bilservice

Fler bilmärken