Bilsäljare Ford

Vi bygger just nu en FordStore i Haninge där vi kommer ha både bilförsäljning och verkstad. Men redan nu under hösten 2018 startar vi i vår befintliga bilhall i Haninge och söker nu nya medarbetare.

Vi söker dig som idag jobbar som Ford bilsäljare eller jobbat som Ford Bilsäljare.

Tjänsten
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med Ford Bilförsäljning och vill vara med och utvecklas och växa inom vårt företag. Du vill göra lysande affärer samt skapa långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder, nå uppsatta mål och tycker detta är en morot. Du har en god personkännedom och tycker det är stimulerande att arbeta för och med människor Du kan arbeta självständigt och självklart tillsammans med kollegor.

Rollen som bilförsäljare innebär att du kommer arbeta med försäljning av nya Ford personbilar/transportbilar, hantering av inbyten samt leverans av sålda fordon. Ditt huvudansvar blir att bearbeta våra kunder där stor vikt ligger i affärer på kort och lång sikt. En naturlig del i detta är att genomföra affärsprocessens alla delar på bästa möjliga sätt och arbeta med viljan att överträffa kundens förväntningar. En del av arbetet är att aktivt finna nya kunder, demo av fordon, säljaktiviteter, ha god produktkännedom och erbjuda provkörningar. Du skall vara en person som gillar att vara en spindel i nätet och inte räds nya utmaningar och uppgifter inom företaget. Du kommer att vara en del av vårt försäljningsteam i Haninge, som tillsammans ska uppnå planerade volymer med högsta möjliga kundnöjdhet i fokus.

Du arbetar i nära samarbete med Försäljningschef och verkstad. Vi vidareutbildar dig både internt och externt. Du får chansen att vara med och starta upp en exklusiv FordStore-anläggning inom Lagerstedtsfamiljen.

Kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet som bilsäljare och tidigare jobbat med varumärket Ford. Du har dokumenterat goda resultat i dina tidigare säljroller och är nu redo att ta nästa steg i din karriär. Vi vill att du har god produktkännedom gällande personbilar och lätta lastbilar, i synnerhet Fords men även våra konkurrenter. Du förstår Fords processer, har erfarenhet att jobba i bilkalkyl och Fords IT-system.

B-körkort är ett krav
Du behöver kunna prata, läsa och förstå svenska mycket väl i tal och skift.
Du behöver ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
Det är viktigt att du har förmåga att hantera ett komplext arbete med många variationer. Det krävs att du kan ta ansvar och har hög kvalitets och servicekänsla.
Delar av arbetet utförs på dator i webbaserade program så det är nödvändigt att du har god datavana och är lättlärd.
Som person är du engagerad, energisk och har en stark känsla för affärsnytta. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har ett högt eget driv och trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i förändring samt har en vana av att arbeta mot budgetmål i en roll med ett eget lönsamhetsansvar.
Du gillar att jobba i ett team och är hjälpsam mot kollegor, och även bekväm med att ha kundkontakt. Vi är måna om vårt ryckte och sätter kvalitet och kundnöjdhet mycket högt!

Tillträdesdag
2018

Skicka in din ansökan redan nu, vi kallar löpande till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi hittar rätt person.

Vi kommer inte att besvara frågor gällande denna annons på telefon. Är du intresserad att veta mer, skicka ett mail så kontaktar vi er.

Intresseanmälan skickas till oss genom att maila till niklas.lagerstedt@bokning.lagerstedtsfamiljen.se
Glöm inte och bifoga CV med beskrivning om dig och vad du har för erfarenheter på Ford.

Kontakt
Niklas Lagerstedt
Kontaktväg är mail, niklas.lagerstedt@bokning.lagerstedtsfamiljen.se

Hälsningar,
Niklas på Lagerstedtsfamiljen

Boka verkstadstid - Lagerstedtsfamiljens Bilservice

Kontakt Lagerstedts Bil

Tel: 08-5100 5100
Epost: svar@lagerstedtsfamiljen.se