VI ÄR AUKTORISERADE FÖR
10 BILMÄRKEN

Boka bilservice - auktoriserad bilverkstad

Därför ska du välja en auktor­iserad bilverkstad

  • Vi har specialutbildad personal

  • Vi har rätt utrustning och verktyg

  • Vi använder originaldelar

  • Vi uppdaterar mjukvaran i din bil

BILSERVICE & VERKSTAD
VI KAN HELT ENKELT LITE MER

Bilservice - auktoriserad bilverkstad 11 bilmärken

OM ERBJUDANDEN

Vi har erbjudanden för Dig och Din bil. Här hittar du våra aktuella erbjudanden.

De flesta av våra erbjudanden gäller endast vid onlinebokning och du behöver uppge rabattkoden som du fått i brevlådan eller hittar på vår erbjudandesida.

Välkommen att ta del av våra erbjudanden.

Läs mer

Om auktoriserad bilverkstad - boka bäst bilservice

OM AUKTORISATION

Det bästa sättet att få ut så mycket som möjligt av din bil och dessutom behålla ett högt andrahandsvärde, är att serva den på en auktoriserad verkstad.

Här tas din bil omhand av specialutbildad personal, som använder originaldelar samt biltillverkarens egna diagnos- och specialverktyg.

Läs mer

OM VERKSTÄDERNA

Våra bilverkstäder i södra Storstockholm har öppet för dig och din bil. Företagsgruppen Lagerstedtsfamiljen består av företagen Lagerstedts Bil, Södermalms Bil och Stockholms Bil.

Vi är auktoriserade för 10 bilmärken. Välkommen att besöka någon av våra anläggningar.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL LAGERSTEDTS­­FAMILJEN

Lagerstedtsfamiljen står för trygghet och erfarenhet. Vi har funnits i snart 40 år och är idag ca 90 anställda på 2 olika märkesverkstäder i Stockholm. Företagsgruppen består av företagen Lagerstedts Bil, Södermalms Bil och Stockholms Bil. Tillsammans är vi auktoriserade för 10 bilmärken. Alla våra verkstäder är dessutom LagAuto-anslutna och servar därmed även alla andra bilmärken.

Ford är världens femte största biltillverkare och har idag världens mest sålda transportbilar. Vi på Lagerstedts Bil fortsätter vår egen framgångshistoria och öppnar tillsammans med Ford en ny FordStore i Haninge. Vi flyttade in i april 2019 på adressen Albybergsringen 101, 137 69 Österhaninge. Självklart kan du även serva din bil hos oss! Vi tar hand om dig och din bil hela vägen! Håll er uppdaterade på vår hemsida för det senaste nyheterna och kampanjer. Välkommen in!

Ovanstående välkommentext bytes till nedanstående föreslagen text (synpunkter):

VÄLKOMMEN TILL LAGERSTEDTS­­FAMILJEN

Lagerstedtsfamiljen står för trygghet och erfarenhet. Vi har funnits i 40 år och är idag ca 65 anställda på vår märkesverkstad i Stockholm. Vi har 2022 effektiviserat vår verksamhet och slagit ihop våra bilverkstäder till en anläggning med centralt läge i Högdalen.

Vi är auktoriserade för 10 bilmärken. Vi är dessutom LagAuto-anslutna vilket innebär att vi även kan serva alla andra bilmärken. Vi tar hand om dig och din bil hela vägen. Håll er uppdaterade på vår hemsida för det senaste nyheterna och kampanjer.

Välkommen att serva din bil hos oss!