Ford tekniker/mekaniker

Vi söker dig som idag jobbar som Ford Tekniker/mekaniker och har dokumenterad utbildning som Ford tekniker. Du har nivå mastertekniker eller är på väg och motivation att bli master Ford tekniker.

Om dig
Vi söker dig som idag jobbar som Ford Tekniker/mekaniker och har dokumenterad utbildning som Ford tekniker. Du har nivå mastertekniker eller är på väg och motivation att bli master Ford tekniker. Det är viktigt att du har förmåga att hantera ett komplext arbete med många variationer. Det krävs att du kan ta ansvar, hög kvalitets och servicekänsla. Du gillar att jobba i ett team och är hjälpsam mot kollegor, och även bekväm med att ha kundkontakt. Vi är måna om vårt ryckte och sätter kvalitet och kundnöjdhet mycket högt!

Om tjänsten
I rollen som Ford-tekniker ansvarar du för att göra felsökningar, garantiarbeten, reparationer och service/underhållsarbeten. Du arbetar i nära samarbete med servicechef, tekniker och servicerådgivare. Vi vidareutbildar dig både internt och externt. Du får chansen att vara med och starta upp Ford som varumärke inom Lagerstedtsfamiljen.

Kompetens
Vi söker dig som har dokumenterad kunskap av att jobba som Ford-Tekniker.
Du förstår Fords processer, har erfarenhet att felsöka Ford, samt kan Fords It-system.
B-körkort är ett krav
Du behöver kunna prata, läsa och förstå svenska mycket väl.
Du behöver ha goda kunskaper i engelska
Delar av arbetet utförs på dator i webb-baserade program så det är nödvändigt att du har god datavana och är lättlärd.
Arbetsuppgifterna innefattar en del tunga lyft samt fysiskt arbete.

Tillträdesdag
2019

Skicka in din ansökan redan nu, vi kallar löpande till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi hittar rätt person.

Vi kommer inte att besvara frågor gällande denna annons på telefon. Är du intresserad att veta mer, skicka ett mail så kontaktar vi er.

Intresseanmälan skickas till oss genom att maila till niklas.lagerstedt@bokning.lagerstedtsfamiljen.se glöm inte och bifoga CV med beskrivning om dig och vad du har för erfarenheter på Ford.

Kontakt

Kontaktväg är mail, niklas.lagerstedt@bokning.lagerstedtsfamiljen.se

Hälsningar,
Niklas på Lagerstedtsfamiljen

Boka verkstadstid - Lagerstedtsfamiljens Bilservice

Kontakt Lagerstedts Bil

Tel: 08-5100 5100
Epost: svar@lagerstedtsfamiljen.se