Billackerare

Har du ett brinnande intresse för bilar? Är det viktigt för dig att göra ett bra jobb som resulterar i nöjda kunder? Vill du vara med och utvecklas och växa inom vårt företag? Då kan du vara rätt person för oss!

Om dig
Vi söker dig som är utbildad billackerare med flera års erfarenhet i branschen till vårt skadecenter i Tyresö. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att ha arbetat med billackering samt goda kunskaper inom yrket. Vi jobbar med PPG färg.
Vi ser helst att du har erfarenhet från i alla fall några av våra märken; Volkswagen, Skoda, Seat, Volkswagen transport, Chevrolet, Citroen, Hyundai, Kia, Opel, Saab och Ford.
Du behärskar svenska väl i både tal och skrift då vi kräver att du skall kunna läsa och förstå arbetsbeskrivningar.
Det krävs att du kan ta ansvar, har hög kvalitets- och service-känsla. Du gillar att jobba i ett team och är hjälpsam mot kollegor. Vi är måna om vårt ryckte och sätter kvalitet och kundnöjdhet mycket högt.

Om tjänsten
Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning samt plastreparationer med bl.a. limning och svetsning.

Kompetens
Du ska vara utbildad lackerare.
Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att jobba som billackerare.
B-körkort är ett krav.
Du behöver kunna prata, läsa och förstå svenska mycket väl.
Du behöver ha goda kunskaper i engelska.
Du ska helst ha erfarenhet av att jobba med våra märken.

Tillträdesdag
2020

Skicka in din ansökan redan nu, vi kallar löpande till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi hittar rätt person.
Vi kommer inte att besvara frågor gällande denna annons på telefon. Är du intresserad att veta mer, skicka ett mail så kontaktar vi er.
Intresseanmälan skickas till oss via mail till christer.lagerstedt@bokning.lagerstedtsfamiljen.se glöm inte och bifoga CV med beskrivning om dig och vad du har för erfarenheter.

Kontakt
Christer Lagerstedt
christer.lagerstedt@bokning.lagerstedtsfamiljen.se

Boka verkstadstid