Mekaniker

Vi letar alltid efter nya mekaniker för både heltidsarbete som deltid på timme.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta tillsammans med vana kollegor med att serva och reparera våra olika bilmärken. Ett stort plus är om du kan och tycker om att jobba med el & elfel och inte är främmande för att använda våra felsöknings datorer. Vi är som en stor familj med stor gemenskap och du kommer att arbeta i toppmoderna lokaler.

Utbildning och erfarenhet
Vi tror att du som är intresserad och har ett stort bil intresse med rätt utbildning och har minst 3 år i branschen kan passa. Ett stort plus är att ha en utbildning eller erfarenhet av de märken vi är auktoriserade för. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som gillar att ge god service, både mot kollegorna på verkstaden och kunderna. Du gillar att arbeta i ett team och kan ta ansvar och är noggrann i ditt arbete. Vidare är du flexibel och tycker om att ha flera olika arbetsuppgifter, utan att för den skull bli stressad. Då datorn är ett viktigt arbetsredskap, krävs god datavana samt att du lätt lär dig nya system. Vi i arbetsledningen kommer att göra allt för att du skall trivas hos oss.

Vi ser fram mot din ansökan!

Kontakt:
Skicka din ansökan till: christer.lagerstedt@lagerstedtsfamiljen.se

Kontaktperson:
Christer Lagerstedt, Lagerstedts Bil AB
Harpsundsvägen 207
124 59 Bandhagen
Tel 08-5100 5101
Fax 08-7020875

Boka verkstadstid