Plastreparatör / Lackerare

Vill du jobba på ett starkt växande bilföretag i Södra Stockholm? Just nu söker vi två medarbetare till vår lackering i Tyresö. Vi söker en lackerare samt en plastreparatör/förarbete inför lackering.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från fordonslackering/plastreparationer sen tidigare.

Som medarbetare hos oss är du en viktig länk i vår serviceprocess från att bil lämnas till färdig bil, du får vara med och vidareutveckla en modern, effektiv och serviceinriktad skadeverkstadsavdelning som agerar både affärsmässigt och för kundens bästa. Du jobbar i ett team med erfarna medarbetare som brinner för kvalitet. Jobbet innebär förarbete av bilar inför lackering, plastreparationer samt billackering. Du arbetar självständigt i ett litet team på vår anläggning i Tyresö.

Kompetens

  • Du är ansvarsfull och förtroendeingivande.
  • Du är bra på att samarbeta och kommunicera och inser betydelsen av en professionell attityd och inställning i samarbete med dina kollegor. Du brinner för kvalitet och är en positiv person som ser möjligheterna.
  • Du bör ha en god förmåga att jobba självständigt. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • Du hanterar svenska obehindrat i tal och skrift. B-körkort är ett krav.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från CAB plan eller liknande system, kan du dessutom göra kalkyler är det ett stort plus.

Tillträdesdag
Så snart som möjligt

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidareanställning / Heltid / Tyresö

Sista ansökningsdag
13 jan 2023

Missa inte denna chans!

Skicka in din ansökan redan idag, vi kallar löpande till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum när vi hittar rätt person.

Vi kommer inte att besvara frågor gällande denna annons på telefon. Skicka in en intresseanmälan till oss och bifoga CV med beskrivning om dig.
Maila ansökan till charlotte.lagerstedt@lagerstedtsfamiljen.se

Kontakt
Charlotte Lagerstedt gällande frågor om jobbet,
kontaktväg är mail, charlotte.lagerstedt@lagerstedtsfamiljen.se

Boka verkstadstid - Lagerstedtsfamiljens Bilservice

Kontakt Lagerstedts Bil

Tel: 08-5100 5100
Epost: svar@lagerstedtsfamiljen.se