1 november 2021 flyttade vår verkstad i Skarpnäck till Högdalen

Alla märken på samma ställe! Läs mer här

Boka bilservice - auktoriserad bilverkstad

Därför ska du välja en auktor­iserad bilverkstad

  • Vi har specialutbildad personal

  • Vi har rätt utrustning och verktyg

  • Vi använder originaldelar

  • Vi uppdaterar mjukvaran i din bil

BILSERVICE & VERKSTAD
VI KAN HELT ENKELT LITE MER

Bilservice - auktoriserad bilverkstad 11 bilmärken

OM ERBJUDANDEN

Vi har erbjudanden för Dig och Din bil. Här hittar du våra aktuella erbjudanden. De flesta av våra erbjudanden gäller endast vid onlinebokning och du behöver uppge rabattkoden som du fått i brevlådan eller hittar på vår erbjudandesida.

Välkommen att ta del av våra erbjudanden.

Läs mer

Om auktoriserad bilverkstad - boka bäst bilservice

OM AUKTORISATION

Det bästa sättet att få ut så mycket som möjligt av din bil och dessutom behålla ett högt andrahandsvärde, är att serva den på en auktoriserad verkstad. Här tas din bil omhand av specialutbildad personal, som använder originaldelar samt biltillverkarens egna diagnos- och specialverktyg.
Läs mer

VI HAR SPECIALUTBILDAD PERSONAL

VI ANVÄNDER ORIGINALDELAR

OM VERKSTÄDERNA

Våra 2 bilverkstäder och bilförsäljning  i södra Storstockholm har öppet för dig och din bil. Företagsgruppen Lagerstedtsfamiljen består av företagen Lagerstedts Bil, Södermalms Bil och Stockholms Bil. Vi är auktoriserade för 10 bilmärken.  Välkommen att besöka någon av våra anläggningar.
Läs mer

VÄLKOMMEN TILL LAGERSTEDTS­­FAMILJEN

Lagerstedtsfamiljen står för trygghet och erfarenhet. Vi har funnits i snart 40 år och är idag ca 90 anställda på 2 olika märkesverkstäder i Stockholm. Företagsgruppen består av företagen Lagerstedts Bil, Södermalms Bil och Stockholms Bil. Tillsammans är vi auktoriserade för 10 bilmärken. Alla våra verkstäder är dessutom LagAuto-anslutna och servar därmed även alla andra bilmärken.

Ford är världens femte största biltillverkare och har idag världens mest sålda transportbilar. Vi på Lagerstedts Bil fortsätter vår egen framgångshistoria och öppnar tillsammans med Ford en ny FordStore i Haninge. Vi flyttade in i april 2019 på adressen Albybergsringen 101, 137 69 Österhaninge. Självklart kan du även serva din bil hos oss! Vi tar hand om dig och din bil hela vägen! Håll er uppdaterade på vår hemsida för det senaste nyheterna och kampanjer. Välkommen in!

Fler bilmodeller

WEBBUTIK FÖR SLÄPVAGNAR

Behöver du en släpvagn eller båttrailer?
Vi har billiga släpvagnar från Neptun. Passa på nu!

2020 startade vi vår bilförsäljning och bilservice med försäljning av släpvagnar och tillbehör. Du som kund kan komplettera ditt bilköp med en släpvagn med tryggheten att även släpvagnen kan servas och repareras hos oss.

Vi erbjuder hemleverans av din släpvagn inom Storstockholm inom en radie av 35 km från Haninge. Det går också bra att hämta släpvagnen i Haninge.

Vi erbjuder 2-5 års Garanti på alla släpvagnar.

Vi är auktoriserade för följande bilmärken