Chevrolet service Stockholm

Boka Chevrolet Service Stockholm

Chevrolet

När du lämnar din bil till Stockholms Bil som är en Chevrolet-verkstad kan du känna dig trygg och säker för vi har inte bara lång erfarenhet av just din bil, vi har även specialutbildad personal och kontrolleras ständigt av generalagenten för att se till att vi håller tillräckligt hög nivå för att få ha deras namn på väggen.

De certifierade teknikerna på den auktoriserade Chevrolet-verkstaden är utbildade på just din årsmodell. De kan garantera hög kvalitet och en säkerhet du inte får på något annat ställe. Här tillhandahålls också de senaste uppdateringarna för din bils program- och mjukvara. Allt som krävs för att din Chevrolet ska bli mer körsäker, komfortabel och bränsleeffektiv.

Självklart erbjuder vi dig Chevrolet Originaldelar som är exakt utprovade för din Chevrolet och med garanti. Vi har för vana att alltid kontrollera hela bilen noggrant – upptäcker vi något som behöver åtgärdas får du givetvis ett kostnadsförslag innan arbetet påbörjas. Ett kostnadsförslag som tål att jämföras med andra verkstäders.

Chevrolet Originalservice innebär de högst utbildade teknikerna, väl utprovade originaldelar och inte minst de rätta stämplarna i serviceboken. Allt detta innebär att du kan räkna med högsta möjliga andrahandsvärde den dagen du väljer att sälja din bil.

Chevrolet Originalservice

Kvalitet är något som vi aldrig kompromissar om. När de bygger en Chevrolet ser de till att alla delar i bilen arbetar tillsammans med exakt precision. Det innebär att du får en bil som du kan lita på i alla lägen. På samma sätt tänker vi även när det gäller service. Genom att endast använda originalreservdelar kan vi behålla precisionen och kraften i din bil. Mil efter mil. År efter år.

Våra certifierade tekniker kan även hjälpa dig om du vill uppgradera din bil. Mjukvaran i bilarna utvecklas ständigt och det som finns tillgängligt i nya Chevroletbilar går att applicera på redan färdigutvecklade bilar. Till exempel kan det innebära att man optimerar bränsleförbrukningen eller finjusterar vissa av bilens funktioner så att de ska fungera ännu bättre.

Allt detta ingår:

MOTOROLJA tappar mycket av sina smörjande, renande och kylande egenskaper med tiden. Efter cirka 1 år är det dags att byta. Vi ordnar det och hjälper din motor att hålla sig i toppskick.

BROMS- OCH SERVOOLJA är avgörande för din bils säkerhet. Vi kontrollerar att de ligger på rätt nivå.

DÄCKENS KONDITION varierar beroende på var och hur mycket du kör. Vi kontrollerar att de är jämnt slitna och har rätt lufttryck och mönsterdjup.

BROMSAR är kanske den enskilt viktigaste delen på din bil. Vi kontrollerar bromsskivor och belägg så att du kan köra säkert.

PROGRAMUPPDATERINGAR kan du bara få hos en Chevrolet-märkesverkstad. Vi kollar vilken programvara du har i din bil och ger dig möjligheten att hålla mjukvaran uppdaterad.

LUFTBRÄNSLE-, OLJE- OCH KUPÉLUFTFILTER behöver bytas med jämna mellanrum för att ge maximal verkan. Vi kontrollerar dem och byter vid behov.

FRAMFÖRHÅLLNING är en viktig faktor när vi pratar om service. Här letar vi efter små fel och rättar till dem innan de blir stora fel. Om något behöver åtgärdas får du alltid ett kostnadsförslag innan arbetet påbörjats.

TORKARBLAD, LAMPOR OCH SPOLARVÄTSKA måste vara tipptopp för att du ska få den sikt du behöver. Vi kan hjälpa dig att se till de byts i tid. Tänk på att en trasig lampa kan ge dig böter på upp till 1 600 kr.

Boka verkstadstid

KONTAKTA OSS

Stockholms och Södermalms Bil
Flygfältsgatan 10
128 30 Skarpnäck

08-5100 5160
skarpnack@lagerstedtsfamiljen.se

Postadress
Box 2136
128 23 Skarpnäck

Fler bilmärken