Bilservice 2018-11-30T13:09:44+00:00

Därför ska du välja en auktoriserad verkstad

  • Vi har specialutbildad personal

  • Vi har rätt utrustning och verktyg

  • Vi använder originaldelar

  • Vi uppdaterar mjukvaran i din bil

BILSERVICE & VERKSTAD
VI KAN HELT ENKELT LITE MER

OM ERBJUDANDEN

Vi har erbjudanden för Dig och Din bil. Här hittar du våra aktuella erbjudanden. Klicka på ditt bilmärke för att få upp vad som gäller för just din bil.

Välkommen att ta del av våra erbjudanden.

Läs mer

OM AUKTORISATION

Det bästa sättet att få ut så mycket som möjligt av din bil och dessutom behålla ett högt andrahandsvärde, är att serva den på en auktoriserad verkstad. Här tas din bil omhand av specialutbildad personal, som använder originaldelar samt biltillverkarens egna diagnos- och specialverktyg.
Läs mer

VI HAR SPECIALUTBILDAD PERSONAL

VI ANVÄNDER ORIGINALDELAR

OM VERKSTÄDERNA

Våra 3 bilverkstäder och bilförsäljning runt om i södra Storstockholm har öppet för dig och din bil. Företagsgruppen Lagerstedtsfamiljen består av företagen Lagerstedts Bil, Södermalms Bil och Stockholms Bil. Vi är auktoriserade för 11 bilmärken.  Välkommen att besöka någon av våra anläggningar.
Läs mer

VÄLKOMMEN TILL LAGERSTEDTS­FAMILJEN

Lagerstedtsfamiljen står för trygghet och erfarenhet. Vi har funnits i över 35 år och är idag ca 90 anställda på 3 olika märkesverkstäder i Stockholm. Företagsgruppen består av företagen Lagerstedts Bil, Södermalms Bil och Stockholms Bil. Tillsammans är vi auktoriserade för 11 bilmärken. Alla våra verkstäder är dessutom LagAuto-anslutna och servar därmed även alla andra bilmärken.

Ford är världens femte största biltillverkare och har idag världens mest sålda transportbilar. Vi på Lagerstedts Bil fortsätter vår egen framgångshistoria och öppnar nu tillsammans med Ford en ny FordStore i Haninge! Så småningom kommer vi att flytta in i vår helt nya anläggning men till att börja med kommer vi sälja bilar i vår nyrenoverade anläggning på Söderbytorpsgatan 5, Vendelsö. Självklart kan du även serva din bil hos oss! Vi tar hand om dig och din bil hela vägen! Håll er uppdaterade på vår hemsida för det senaste nyheterna och kampanjer. Välkommen in!

Vi är auktoriserade för följande bilmärken